Opticiens Wijhe

Top 11 opticiens in Wijhe

Compleet overzicht van alle opticiens in Wijhe en omgeving

In Wijhe zijn 11 opticiens beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle opticiens bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Daarnaast heeft iedere opticien een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Opticien in Wijhe?

Een opticien controleert de sterkte van je zichtafwijking en of je een correctie nodig hebt. Dit wordt gedaan door middel van een oogmeting. Samen met jou gaat de opticien op zoek naar een passende oplossing. Een opticien adviseert je over monturen, brillenglazen en contactlenzen. Als je al een bril draagt of lenzen hebt, is het verstandig om je zicht regelmatig te laten controleren. Daarnaast kun je ook terecht voor het bijstellen, reinigen, monteren en slijpen van glazen.

Gratis oogmeting

Merk je dat je met je ogen moet knijpen als je iets in de verte scherp wilt zien? Of houd je jouw telefoon steeds verder van je af tijdens het lezen? Dan is het een goed idee om snel langs te komen voor een oogmeting.

Handig: Maak nu een afspraak voor een oogmeting bij Eyewish!

Over Wijhe

Wijhe is een plaats in de provincie Overijssel en telt in 6439 inwoners, bestaande uit 3202 mannen en 3237 vrouwen, verdeeld over 2681 huishoudens. Per 2681 huishoudens is er 1 brillenwinkel beschikbaar.

Gratis oogmeting inplannen bij Eyewish?

Overzicht van de top 11 opticiens in Wijhe en omgeving