Opticiens Veendam

Top 14 opticiens in Veendam

Compleet overzicht van alle opticiens in Veendam en omgeving

In Veendam zijn 14 opticiens beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle opticiens bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Daarnaast heeft iedere opticien een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Opticien in Veendam?

Een opticien controleert de sterkte van je zichtafwijking en of je een correctie nodig hebt. Dit wordt gedaan door middel van een oogmeting. Samen met jou gaat de opticien op zoek naar een passende oplossing. Een opticien adviseert je over monturen, brillenglazen en contactlenzen. Als je al een bril draagt of lenzen hebt, is het verstandig om je zicht regelmatig te laten controleren. Daarnaast kun je ook terecht voor het bijstellen, reinigen, monteren en slijpen van glazen.

Gratis oogmeting

Merk je dat je met je ogen moet knijpen als je iets in de verte scherp wilt zien? Of houd je jouw telefoon steeds verder van je af tijdens het lezen? Dan is het een goed idee om snel langs te komen voor een oogmeting.

Handig: Maak nu een afspraak voor een oogmeting bij Eyewish!

Over Veendam

Veendam is een plaats in de provincie Groningen en telt in 19920 inwoners, bestaande uit 9812 mannen en 10108 vrouwen, verdeeld over 8844 huishoudens. Per 2211 huishoudens is er 1 brillenwinkel beschikbaar.

Gratis oogmeting inplannen bij Eyewish?

Overzicht van de top 14 opticiens in Veendam en omgeving