Opticiens Nieuwerkerk a/d IJssel

Top 13 opticiens in Nieuwerkerk a/d IJssel

Compleet overzicht van alle opticiens in Nieuwerkerk a/d IJssel en omgeving

In Nieuwerkerk a/d IJssel zijn 13 opticiens beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle opticiens bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Daarnaast heeft iedere opticien een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Opticien in Nieuwerkerk a/d IJssel?

Een opticien controleert de sterkte van je zichtafwijking en of je een correctie nodig hebt. Dit wordt gedaan door middel van een oogmeting. Samen met jou gaat de opticien op zoek naar een passende oplossing. Een opticien adviseert je over monturen, brillenglazen en contactlenzen. Als je al een bril draagt of lenzen hebt, is het verstandig om je zicht regelmatig te laten controleren. Daarnaast kun je ook terecht voor het bijstellen, reinigen, monteren en slijpen van glazen.

Gratis oogmeting

Merk je dat je met je ogen moet knijpen als je iets in de verte scherp wilt zien? Of houd je jouw telefoon steeds verder van je af tijdens het lezen? Dan is het een goed idee om snel langs te komen voor een oogmeting.

Handig: Maak nu een afspraak voor een oogmeting bij Eyewish!

Over Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk a/d IJssel is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 21648 inwoners, bestaande uit 10720 mannen en 10928 vrouwen, verdeeld over 8795 huishoudens. Per 2932 huishoudens is er 1 brillenwinkel beschikbaar.

Gratis oogmeting inplannen bij Eyewish?

Overzicht van de top 13 opticiens in Nieuwerkerk a/d IJssel en omgeving